Voor ieder onvergetelijk moment…

Welkom bij ‘De Roos Muziek’.

Gonnie van Heugten, sopraan en Marjan Fey, organiste en pianiste vormen  samen De Roos Muziek. Wij verzorgen de muzikale omlijsting bij bijzondere gelegenheden als uitvaarten, bruiloften en feesten. Als musici zijn wij bevlogen en betrokken en koesteren de wens om via muziek een lichtpuntje te zijn voor anderen.

Muziek bij een uitvaart

Muziek is troostrijk bij een afscheid. Warme klanken brengen schoonheid en kleur in de uitvaartceremonie. Een lied is als beschermende vleugels voor de luisteraar en creëert een liefdevol en waardig eerbetoon bij het afscheid van een dierbare.

Repertoire

Samen zullen wij uw wensen voor de uitvaartceremonie bespreken en maken een keuze uit passende liederen. In de afscheidsviering verzorgen wij zang, orgel -en pianospel.

Liederen ter inspiratie

Pie Jesu – Requiem van G. Fauré, Bist du bei mir – J.S. Bach, Ave Maria – Bach-Gounod, Ave Maria – G. Caccini,  Psalm 23 – De Heer is mijn Herder, Liturgische Gezangen en Liederen

Muziek bij een huwelijksviering en feest

Stijlvolle klassieke klanken sieren de huwelijksviering. Feestelijke muziek verbindt mensen met elkaar. Een lied bezegelt de liefde in een onvergetelijk moment.

Repertoire

Voor een huwelijksviering op locatie verzorgen wij zang, orgel -en pianospel.
De muziek die wij uitvoeren wordt samen met u afgestemd op uw wensen.

Liederen ter inspiratie

Wedding Hymne – G.F. Handel, Caro mio ben – G. Giordano, Rozenaria Deh vieni non tardar – W.A. Mozart, Chanson d’Amour – G. Fauré,  Awake, sweet love – J. Dowland,  Domine Deus – Gloria – A. Vivaldi

De Roos Muziek | Solo of Samen

De zangeres en organiste-pianiste zijn zowel samen als afzonderlijk van elkaar aan te vragen.

Vergoeding in overleg met de aanvrager. Wij bieden onze diensten in iedere regio aan.

Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.