Duo Fiorale

Sinds begin 2017 vormen Gonnie van Heugten, sopraan en altmezzo Maaike Molenaar Duo Fiorale. Zij vertolken een veelzijdig repertoire van duetten en solowerken. Van barokke meesters en mozartiaanse vocalen tot romantische operaduetten en eigentijdse klassieke muziek.

Programma : In het Licht van Maria

Sfeervol recital met liederen en duetten in het licht van Maria. Gonnie van Heugten (sopraan) en Maaike Molenaar (alt-mezzo) zingen het Ave Maria van Wolfgang Amadeus Mozart, delen uit het Stabat Mater van Giovanni Battista Pergolesi en werken van onder meer Antonio Vivaldi , Hugo Wolf, César Franck en Max Reger. Het geheel wordt poëtisch omlijst met gedichten van Joost van den Vondel, Guido Gezelle en Gerard Reve.

Programma : Stabat Mater van G. B. Pergolesi

“Geef, o moeder! bron van liefde dat ik voel wat u zo griefde.” Het Stabat Mater van Pergolesi is gebaseerd op een 13e eeuwse hymne. Laat je onderdompelen in de warme klanken van dit Italiaanse meesterwerk uit de Barok. Gonnie van Heugten en Maaike Molenaar zingen dit lijdensverhaal verteld vanuit het perspectief van de moeder Maria.

Over liefde, verdriet, hoop en troost.