Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herdenkingsconcert

12 maart 2023 15:30

Give to me the life I love…    Songs of Travel

Op zondagmiddag 12 maart vindt in Culemborg het herdenkingsconcert plaats voor geliefd en gemist zanger Bas Kuijlenburg.

Het concert wordt verzorgd door vele collega’s en vrienden waar Bas in zijn muzikale carrière mee gewerkt heeft. Verbinding staat centraal en dat levert een aantal mooie kruisbestuivingen op tussen collega’s en musici onderling.

Leden van het koor van De Nationale Opera zingen uit de eerste productie Messa da Requiem die Bas na kerst weer zou zingen, maar werken ook samen met sopraan Pearlmira Vincent, en met de mannen van het Culemborgs Mannenkoor.

Vanuit de jaarlijkse muziekweken die Bas met zijn broer organiseerde, is een ensemble samengesteld van tien instrumentalisten en sopraan Barbara Tetenberg. Zij brengen een arrangement van Bas zelf ten gehore.

Opera per Tutti van Mylou Mazali geeft acte de présance met een tweetal operastukken, er is muziek van Roos Mattaar (dochter van Bas) en van Joni Mitchell door een Culemborgs ensemble bestaand uit zangers Tineke Blok, Simone Boos-van Lieshout en Merijn Dijkstra, begeleid door Ineke Geleijns op piano.

Jeroen Phaff , Pilates in Jesus Christ Superstar ten tijde van Bas’ speelperiode als Kajafas, treedt op met Culemborgse gitarist Martijn Nanninga. Het geheel wordt afgewisseld met tekst en poëzie, uitgevoerd door acteur Michiel Kerbosch.

Het concert vindt plaats in de Grote of Barbarakerk

Grote Kerkstraat 2,  Culemborg

Aanvang 15.30 uur

Gegevens

Datum:
12 maart 2023
Tijd:
15:30